Bilanțul unei tinere de 20 de ani, aflată la volan, chiar în centrul municipiului: Două mașini lovite, un copac răpus și branșamentul la gaze al unui imobil, avariat!

3
314

caricaturiO tânără de 20 de ani din municipiu a reușit cel mai de coșmar record pe acest an.  Duminică  31 ianuarie, în jurul orei 02.45, S. A.  în timp ce conducea pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Giurgiu un autoturism marca Audi, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției intrând în coliziune cu alte două autoturisme, parcate regulamentar, după care  a lovit un copac și s-a oprit într-un branșament de la instalația de gaze ce alimenta un imobil din Piața Unirii.   

  Din fericire în urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

    Grăbita conducătoare a autoturismului a fost sancționată contravențional de polițiștii Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu cu suma de 630 lei pentru neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile de drum, urmând să repare instalația  de gaze și să promită pe viitor că că n-o să mai încalece pomii din oraș!

(Jurnal)

 

3 COMENTARII