Revenirea lui Lucian ILIESCU în fruntea PNL este  un joc murdar marca PSD!

În ultima vreme PSD Giurgiu a demarat o campanie dură de pregătitoare a Alegerilor Euro Parlamentare,  unde are de îndeplinit un targhet foarte mare. De acest targhet, președintelui Nicolae Bădălău îi este o frică cumplită. Practic, îi este teamă că nu-și va atinge obiectivul dat, situație în care după alegeri și-ar pierde funcția. Această teamă îl bântuie tot timpul, și îl aduce în postura jalnică de a lansa zilnic atacuri la adresa PNL Giurgiu și a liderilor săi. PSD Giurgiu și președintele său moare de grija PNL, interesându-se ce discutăm noi în ședințe. Afirmă permanent într-o parte a presei on line, sau prin conferințe de presă, că se dezmembrează PNL și că nu mai are nicio filială!

Deși Bădălău stă pe pagina întâi a presei naționale, ca ”senatorul FICĂȚEL”, iar acum mai nou a apărut și o altă știre precum că ar fi cercetat pentru evaziune fiscală și spălare de bani, nu se potolește și nu-și vede de partidul său! – a precizat vineri, 14 martie, într-o conferință de presă  purtătorul de cuvânt Nina Cimpoeru. În același cadru, președintele Organizației municipale a PNL, Dumitru Beianu, a precizat: ”Sursele pe care le citează PSD sunt la mare modă dar sunt secrete! Presa poate scrie orice, în lipsă de alte subiecte. Personal apreciez presa și sunt convins că fără ajutorul jurnaliștilor nu am putea ajunge cu programele noastre la cetățeni. Așa că, scrieți și în continuare ce doriți. Cât privește revenirea lui Lucian Iliescu în fruntea PNL pot să comentez doar atât: Cei care scriu așa ceva stau foarte bine cu imaginația! Lucian Iliescu este membru al Biroului Politic Municipal și al Biroului Teritorial Județean și în aceste calități participă aproape la toate ședințele noastre. Are puncte de vedere, intervenții și soluții bune, dar niciuna dintre ele nu are legătură cu ce se scrie în presă și cu ce susține PSD! Practic, colegii de la PSD încearcă să ne dezbine, folosind fel de fel de tertipuri neortodoxe”.  (Heliade CĂLIN )  

 

2 COMENTARII

  1. M-as fi mirat sa afirme Beianu ce spuneti dvs. in titlu… probabil ca un reporter a scris articolul si altul-care nu l-a citit, sau l-a citit pe diagonala – i-a pus titlul… ca din articol reiese ca afirmatia din titlu ii apartine altcuiva, nicidecum lui Dumitru Beianu… data viitoare, poate cititi intai continutul si apoi puneti titlul…

  2. EU SPER CA PERSONAJUL ASTA DUBIOS SI IGNORANT SA NU MAI REPREZINTE UN SUBIECT DE PRESA CI DOAR DE BANCURI. NU IL RECOMANDA NIMIC, NICI INTELIGENTA, NICI MORALITATEA, NICI ACTIV POLITICA IN BENEFICIUL CETATENILOR. UN IGNORANT CARE SI-A FACUT AVERE PROFITAND DE LIPSA UNUI STAT DE DREPT SI A UNOR LEGI CARE SA NE APERE DE EVAZIONISTI CA EL.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.