becali_d1c9faFinanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat  că este dispus să ofere 3 milioane de euro pentru cinci jucători de la Astra Giurgiu:  Constantin Budescu, Denis Alibec, William De Amorim, Gabriel Enache şi Junior Morais, după cum informează digisport.ro. 

Conform acelorși surse Becali a precizat, la Digi Sport, că a avut deja discuţii în acest sens cu reprezentanţi ai clubului Astra Giurgiu. „Domnul Niculae şi-a pus ordine în gânduri şi mi-a spus că vrea să încheie cu fotbalul. Şi soţia lui mi-a zis că, atunci când pierdea echipa, nu mai vorbea cu nimeni. Hai să vă spun cum am negociat: în vară am oferit 1,2 Amorim şi Alibec, ei mi-au cerut 1,4 milioane, dar pentru că nu ne-am calificat nu i-am mai luat. Acum, am vorbit cu Buduru: i-am spus că îi dau pe Budescu toţi banii într-o singură tranşă, 1,1 milioane de euro. Am vorbit şi cu jucătorul, cred că mă înţeleg cu el. Apoi, am vorbit de ceilalţi: 1,2 milioane pentru pentru Alibec şi De Amorim, 300.000 euro pentru Junior Morais. Am vorbit şi cu doamna Niculae, a zis să îl luăm şi pe Enache şi să le dau 3 milioane de euro. Acum să vedem dacă vin toţi. S-ar putea ei să aştepte şi alte oferte şi să dea fotbaliştii la clubul care oferă mai mult. E normal, e afacere. Eu sunt dispus să iau ce îmi oferă ei: mi-l dau doar pe Budescu, îl iau doar pe el, 1,1 milioane de euro. Aştept acum ok-ul de la doamna Niculae. Eu sunt de acord să iau orice jucător îmi oferă. Nu e niciun zvon, am negociat şi cu Buduru şi cu doamna Niculae”, a spus Becali.

El a menţionat că ar fi dispus să achiziţioneze individual orice jucător de pe lista celor cinci, în cazul în care Astra nu va accepta îi transfere pe toţi cinci. Becali a mai precizat că negociază şi cu CSU Craiova pentru Mateiu, Bancu, Ivan şi Vătăjelu.

Pe de altă parte, Gigi Becali a vorbit şi despre jucătorii pe care nu îi mai vrea la Steaua: „Le-am spus lui Reghe şi lui Argăseală ca să ştie: Alcenat, Tahar, Guilherme şi Tade nu au ce să caute în canonament. Să rămână aici, în Bucureşti, să se antreneze cu un om, dar nu au de ce să mai facă pregătirea cu echipa. La Steaua, se face selecţie naturală, nu faci faţă presiunii, «la revedere»…

(JGR)