61679736La finalul ultimei conferințe de presă, întrebat de jurnaliștii prezenți dacă în acest moment ALDE Giurgiu ia în calcul o eventuală candidatură din partea vicepreședintelui UNPR, Marin Anton, pe listele partidului, pentru șefia Consiliului Județean, copreședintele Organizației giurgiuvene,  Toma Petcu , a replicat: Orice este posibil, mai ales că trebuie să recunoaștem că Marin Anton este o forță la nivel județean. Avem o colaborare foarte bună cu acesta, iar dacă vom ajunge la un numitor și la o viziune comună, această colaborare este foarte posibilă.

          Întrebat, de asemenea, dacă susține o posibilă colaborare, de data aceasta cu vicepreședintele Organizației Județene a UNPR , Lucian Iliescu, copreședintele ALDE Giurgiu a precizat: De ce nu!? Atât Lucian Iliescu, cât și Marin Anton, sunt două persoane curtate intens de două dintre cele mai importante partide politice ale momentului – PSD și PNL, așa că nu văd de ce nu ar avea loc și în echipa ALDE…

(Teodora NICOLAU)

3 COMENTARII

  1. Mai lasati-ne cu Iliescu!25de ani de saracie instaurata si cu ajutorul lui luci iliescu!chiar e nevoie maxima de iliescu ptr.ca cetatenii chiar isi doresc sa ramana in aceasta saracie !saracia din judet este direct proportionala cu averea lui iliescu!passs….chiar nu mai e nevoie de astfel de indivizi resuscitati!