Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au depistat bărbatul de 34 ani care a dispărut la data de 26 mai a.c., în împrejurări suspecte, de la o stână din localitatea Răleşti, comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu.

 În ziua de 30.05.2014 poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale ( Secţia nr. 5 – Poliţie Rurală)  Giurgiu şi ai Poliţiei Oraşului Mihăileşti,  l-au găsit  pe  BEŢIU Ghiocel Mihai, de 34 ani, din comuna Pietroşani ( judeţul Teleorman), care  dispăruse  în condiţii suspecte, de la o stână de pe raza localităţii Răleşti. Ei  l-au identificat pe raza localităţii Novaci din judeţul Giurgiu. Din primele cercetări a reieşit faptul că în ziua de 26 mai, în jurul orei 14.00,  bărbatul a plecat de pe raza localităţii Răleşti, comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, cu două persoane, urmând a se stabili împrejurările în care s-au petrecut faptele.

Se efectuează în continuare cercetări în vederea finalizării actelor de urmărire penală şi stabilirii încadrării juridice, urmând să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet. (Jurnal)