inecat-1371994769Purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag, a precizat sâmbătă că un echipaj a acţionat, timp de aproximativ două ore, pentru scoaterea din râul Argeş a trupului unui bărbat înecat.

„Un trecător a observat trupul unei persoane înecate în apele râului Argeş, în dreptul localităţii Adunaţii Copăceni din judeţul Giurgiu, şi a anunţat autorităţile la 112. ISU Giurgiu a intervenit cu un echipaj de la Punctul de lucru din Călugăreni care a reuşit scoaterea din apă a trupului persoanei înecate după aproximativ două ore de intervenţii, acţiunea fiind una dificilă deoarece acesta se afla de cealaltă parte a râului, iar echipajele au fost nevoite să traverseze apele învolburate ale râului”, a declarat, pentru AGERPRES, Cristian Virag.

El spune că, deocamdată, nu a putut fi stabilită identitatea victimei, nefiind găsite asupra cadavrului documente de identitate, cercetările urmând a fi continuate de poliţişti care vor stabili şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

AGERPRES