Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, puternic controlat de resentimente față de publicația noastră – ”Jurnal giurgiuvean” și de directorul acesteia, continuă să ne șicaneze . Asta în loc să ne mulțumească pentru faptul că la această oră on line-urile și bloggurile controlate de el sunt gestionate de către persoane pe care noi am încercat să le învățăm carte (că jurnalism n-am reușit niciodată), motiv pentru care i-am și dat afară!

Omul este obsedat de contractele încheiate de noi cu câteva din instituțiile statului. Asta pentru că domnia sa nu vrea să priceapă și pace că presa vinde informație și spațiu publicitar oricui. Nu ne poate obliga nimeni ca pe banii noștri, ai jurnaliștilor, să informăm publicul asupra proiectelor instituțiilor fie ea Primărie, Consiliu județean sau Direcție județeană. Imaginea unei instituții , în orice democrație din lume,  costă foarte mulți bani și Bădălău știe foarte bine asta. Cunoaște foarte bine  care sunt sumele alocate, ani buni, de către o parte din instituțiile amintite mai sus, fostului oficios al FSN/PSD , săptămânalul ”Vlașca”. Bădălău mai știe foarte bine și cât costă toată haita de aplaudaci și tonomate pe care o întreține și mai ales de unde provin toți acești bani. Că doar nu din buzunarul său, de umil parlamentar, cu doar 4-5 mii de lei/lună?! Și îi mai spunem ceva d-lui Bădălău, și anume că sunt destui agenți economici, firme private, oameni de afaceri care sunt dispuși să plătească acest ziar al nostru, ca să continue să trăiască și să denunțe toate afacerile oneroase al familiei Bădălău, cu tot cu fii și fiice, pentru ca acest oraș și respectiv județ să nu încapă pe mâna unor oameni de teapa lui.

Fără a apela la vrăjitoare, vom aborda însă , în câteva rânduri modul lor de comunicare , spunându-vă doar atât: Blestemat să fii d-le Bădălău; să trăiești până la sfârșitul vieții , atât d-ta cât și familia dumitale, numai din valoarea contractelor noastre lunare încheiate cu instituțiile statului. Blestemați să fim domnule Bădălău să trăim până la finele acestei vieți cu valoarea sumelor câștigate de d-ta și familia dumitale din contractele încheiate numai în ultimii ani, pe bani publici. Sperăm ca acest blestem să se împlinească și să vă vindece de frustrările privind sumele câștigate de noi din publicitatea cu statul!

(N. Îmbuibatul)