Autoturism căutat de autoritățile franceze, descoperit de polițiști de frontieră giurgiuveni

0
163

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Mercedes model A Classe, estimat la 20.000 de euro, care era căutat de către autoritățile din Franța.

În noaptea de 30.05.2021, în jurul orei 03.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean bulgar, în vârstă de 33 de ani, conducând o autoutilitară, pe a cărei  platformă transporta un autoturism marca Mercedes model A Classe, de culoare gri.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră  au efectuat verificări suplimentare, constatând astfel că acesta se afla în atenția autorităților franceze, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare.

 Mijlocul de transport, estimat la o valoare de aproximativ 98.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Giurgiu.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

(Jurnal)