Preşedintele CS Dunărea Giurgiu, Adonis Puiu, a declarat recent că au fost stabilite deja datele de disputare a unui număr de şase partide de verificare pentru echipa de fotbal.

Dintre acestea, marea majoritate se vor disputa în deplasare, pe terenuri sintetice. “Nu numai faptul că momentan în municipiu nu avem un teren sintetic de dimensiuni mari ne-a determinat să stabilim în deplasare partidele-test din această iarnă, ci şi faptul că antrenorul nostru a hotărât că băieţii trebuie să fie pregătiţi pentru meciul cu Farul Constanţa, cel care se va disputa pe teren străin” a punctat Adonis Puiu.

Data de 16 ianuarie va aduce şi prima partidă de verificare pentru trupa lui Marin Barbu, giurgiuvenii urmând să întâlnească, la Izvorani, pe FC Snagov.

Dacă pentru data de 20 ianuarie se caută încă adversar, pe 23 ianuarie Dunărea va întâlni tot în deplasare, şi tot pe teren sintetic, liderul din C2, ACS Berceni. După cantonamentul de la Băile Olăneşti (25 ianuarie – 5 februarie), Dunărea va mai susţine un număr de trei partide de verificare, pe 10, 13 şi 20 februarie, singurul adversar cunoscut până în acest moment fiind Concordia Chiajna, pe 10 februarie, meciul urmând a avea loc în comuna ilfoveană.

MECI ÎMPOTRIVA “SELECŢIONATEI JUDEŢULUI”

În afara datelor menţionate mai sus, Adonis Puiu a declarat că intenţionează să discute cu oficialii primelor două formaţii din Liga Judeţeană (Nova Force Giurgiu şi Unirea Izvoarele) să formeze o singură echipă care să îşi măsoare forţele cu “potenţialele” achiziţii ale Dunării.

“Pe data de 13 ianuarie jucătorii noştri vor fi prezenţi la Bucureşti pentru vizita medicală. Îi voi propune lui Marin Barbu ca fotbaliştii care se vor prezenta la probe să formeze o echipă care să dispute un meci amical împotriva uneia formate din cei mai buni jucători din judeţ. M-am gândit la Nova Force şi Unirea Izvoarele, urmând să discut şi cu oficialii lor dacă sunt de acord să îşi lase cei mai buni oameni pentru un astfel de joc” a declarat Adonis Puiu.

Bogdan VLADU