Mihaela NUNU
Mihaela NUNU

La doar o săptămână după ce a reuşit să treacă graniţa celor 19 metri, aruncătorul de greutate Laurenţiu Popa a recidivat la o săptămână distanţă. Sportivul legitimat la CSM Giurgiu a câştigat cea de-a doua etapă a Grand Prix-ului atletic de la Bucureşti (desfăşurat pe 6 februarie), aruncând 19.08 metri, cu 6 centimetri “peste” recordul stabilit la finele lunii trecute.

Rezultatele celorlalţi “GIURGIUVENI”

În cadrul aceleiaşi competiţii, Viorica Ţigău s-a impus la proba de săritură în lungime, cu 6.50 metri, la doar 10 centimetri de biletele pentru Campiontul Mondial de la Doha. Având în vedere că evenimentul atletic de pe 6 februarie a fost primul la care sportiva cu dublă legitimare Dinamo Bucureşti / CSM Giurgiu, aceasta va reuşi să atingă baremul impus de federaţie până la data Campionatului Mondial.

Mihaela Nunu (Atletic Giurgiu / CSA Steaua) a obţinut cel de-al doilea timp al probei de 400 de metri, în vreme ce Florina Rusu (CSM Giurgiu) s-a clasat pe şapte, în cadrul aceleiaşi probe.

Radu Muscalu (CSM Giurgiu / CSM Bucureşti) a încheiat concursul de triplusalt al cincilea, în vreme ce Marius Arsene (CSŞ Giurgiu / CSA Steaua Bucureşti) a reuşit un nou record personal la 400 de metri plat (în proba rezervată juniorilor I).

Bogdan VLADU