Atenție! Polițiștii sunt pe străzile Municipiului, verificând respectarea restricțiilor impuse de luni…!

0
245

     În această dimineață, în intervalul orar 9:00-11:00, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu au desfășurat o acțiune în zona Pieței Centrale din municipiul Giurgiu, pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2, dar și pentru informarea cetățenilor privind noile modificări legislative instituite prin H.G. nr. 1.161 din 25 octombrie 2021, pentru modificarea și completarea anexelor 2 și 3 la H.G. nr.1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

Activitățile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au vizat, în special zonele aglomerate, agenții economici, cât și mijloacele de transport în comun.

Cu ocazia acțiunilor  desfășurate, polițiștii giurgiuveni au recomandat cetățenilor să poarte masca de protecție în mod corespunzător și să respecte măsurile de distanțare socială.

Polițiștii giurgiuveni fac un apel, prin intermediul nostru,  la cetățeni, să respecte măsurile de protecție sanitară, precum și deciziile autorităților, în vederea protejării sănătății și vieții membrilor comunității.

Așa cum ne-au anunțat, astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

Polițiștii recomandă totodată cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă dificilă pe care o parcurgem!

(Jurnal)