ATENȚIE! O nouă campanie de mesaje false  în numele ANAF! NU deschideți emailurile și nu accesați documentele anexate sau linkurile cu somații de plată!

0
444

ATENȚIE! O nouă campanie de mesaje false  în numele ANAF, prin care se solicită achitarea unor sume de bani până în data de 8 aprilie. 

Vă informăm că astăzi numeroși contribuabili au primit mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care li se solicită să achite sume de bani până în data de 8 aprilie, „în caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigație și se va înainta Poliției un ordin de reținere.”

Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține greșeli gramaticale precum și o serie de elemente, nespecifice comunicărilor ANAF. 

Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut. 

Foarte important: Să NU transmiteți banii solicitați!!

Reamintim că Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160.

(Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu)