Un week-end plin de furturi pe întreg județul Giurgiu cât și în municipiu. Prima infracțiune s-a produs Vineri 21 februarie .  Poliţiştii Postului de Poliţie Găujani au identificat doi tineri din comuna Vedea,  de 25 şi respectiv 23 ani, care în noaptea de 19/20 februarie furaseră   din incinta unui magazin din comuna Găujani, ţigări şi produse alimentare.Valoarea  prejudiciului urmează a fi comunicată de proprietarul magazinului , în urma efectuării inventarului. Tinerii sunt cercetaţi  în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  Tot vineri, la ora 8.32,  ofiţerul de serviciu al Poliției municipale Giurgiu era sesizat de o femeie de 39 ani, din comuna Comana, că în noaptea de 20/21 februarie , persoane necunoscute i-ar fi furat  o bicicletă din curtea locuinţei sale. Cercetările poliţiştilor din Comana au stabilit că suspectul era un minor de 17 ani, din comuna Comana,  bicicleta fiind găsită ulterior la domiciliul acestuia,  fiind predată proprietarei.

Sâmbătă 22 februarie, ora 14.10, poliţiştii giurgiuveni au fost sesizaţi telefonic de un agent de pază al unui supermarket din Giurgiu că, din incinta magazinului , un bărbat a furat mai multe bunuri. Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din Mediul Urban l-au identificat pe autor ca fiind un minor în vârstă  de 17 ani din Giurgiu, care furase mai multe bunuri alimentare și nealimentare în valoare de 50 lei. Minorul  este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiuni de furt.

Duminică 23 februarie , în jurul orei 02.30, poliţiştii Posturilor de Poliţie Colibaşi şi Gostinari, în timpul  patrulării pe raza comunei Colibaşi, l- au prins pe un tânăr în timp ce fura   dintr-un autoturism.Polițiștii au stabilit că este vorba de un minor ( P.C.G.), de 16 ani, din comuna Gostinari,  care pătrunsese în curtea locuinţei lui G. T., din comuna Colibaşi,  și după ce a deschis  autoturismul acestuia   i-a furat un radio-casetofon, în valoare de aproximativ 200 lei. Bunul a fost recuperat de poliţişti şi predat părţii vătămate. Hoțul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (Jurnal)