Atenție cu cine stați de vorbă pe stradă, ca să nu pățiți ca el…!

0
183

646x404Legislația blândă și condițiile tot mai bune din pușcării îi încurajează pe hoți și escroci să riște , apelând la tot felul de trucuri. Așa s-a întâmplat și în ziua de luni,  15 februarie, când la sediul Poliției Municipiului Giurgiu s-a prezentat C. N., un bărbat în vârstă de 78 ani, din comuna Gostinu, județul Giurgiu, care a reclamat  faptul că în cursul acelei zile, în jurul orei 12.30, în timp ce se deplasa pe șoseaua București, în apropiere de intersecția cu strada Vasile Alecsandri, un individ necunoscut i-a distras atenția și sub pretextul că îl cunoaște a intrat în vorbă cu el și i-a furat  din buzunar suma de 960 lei.

            În urma sesizării și a semnalmentelor furnizate de persoana vătămată, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu și polițiști de la Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Urban care în urma cercetărilor și activităților specifice desfășurate au identificat pe I. M., un bărbat de 43 ani, din municipiul Giurgiu, bănuit că a sustras suma de bani.

            Polițiștii au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările față de persoana depistată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

(JURNAL)