marin-anton-liviu-maftei

După cum ne declara zilele trecute, deputatul Marin Anton, în cursul  după amiezei de vineri 27 mai, autoturismul său, Mercedes, a fost vandalizat de către persoane necunoscute. Politicianul giurgiuvean ne declara cu mâhnire că  35% din capota autoturismului său, ce fusese  parcat în imediata apropiere a benzinăriei din Comuna Prundu, a fost arsă cu acid de baterie, după cum bănuia acesta, în intervalul orar 18.00- 21.00.

Marin Anton ne spunea că bănuiala sa se îndreaptă în mod firesc, către oamenii primarului Prundu, Cătălin Corbea, cu care politicianul se află în relații extrem de încordate, de mai multă vreme.

Deputatul mai preciza că, în acea seară, de serviciu  la benzinărie se aflau doi dintre apropiații primarului Corbea, ce probabil din exces de zel au încercat să dea satisfacție primarului în exercițiu. Marin Anton ne mai spunea că deși s-a adresat poliției locale din comună, nu speră prea multe de la aceștia , știut fiind că așa cum ne-au declarat  de-a lungul vremii mai mulți cetățeni ai comunei, Cătălin Corbea a instituit în localitate o adevărată teroare, cei ce nu îi sunt partizani, fiind vitregiți adesea de drepturile lor legale (adeverințe, răspunsuri la solicitări etc).

N.Red. Citește în ediția tipărită a publicației ”Jurnal giurgiuvean”, de vineri 3 iunie, ce jurnalist giurgiuvean se gudură în ultima vreme, ca un animal de companie, pe lângă primarul PSD,  Cătălin Corbea, necontenind în exerciții de ”laudatio”, deși în mod paradoxal este angajatul unei televiziuni locale, liberale.

(Jurnal)    

2 COMENTARII