Constantin Budescu a semnat un hattrick de senzaţie în doar zece minute, într-un meci în care apărarea Viitorului a fost penibilă.

Speriat după egalul de pe Arena Naţională, din Europa League cu Omonia Nicosia, scor 1-1, antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, a odihnit mai mulţi jucători. După o primă parte controlată de foştii constănţeni, a început show-ul lui Budescu.

La cinci minute după pauză, Fatai a sprintat în partea stîngă, Vîtcă a ieşit aiurea şi a fost urmat de alţi doi colegi din apărare. Africanul a pasat în centrul careului şi Budescu a deschis scorul. Trei minute mai tîrziu, portarul Viitorului a mai „comis-o” încă o dată: o centrare pe jos a fost scăpată din mănuşi fix în piciorul lui Budescu, 2-0!

Recitalul atacantului s-a încheiat în minutul 60, acesta executînd cu precizie de lunetist o lovitură liberă din preajma careului, reuşind o triplă de senzaţie în doar 10 minute! De Amorim a închis balul: „a rupt” plasa lui Vîtcă printr-un şut violent, sub transversală.

Minut de reculegere pentru masor
Ieri dimineaţă, doi fraţi din Slobozia, de 38 şi 42 de ani, au decedat după ce s-au înecat în valurile mării pe plaja din Olimp. Unul dintre ei, Adrian Moise, a fost pînă de curînd masor la Concordia Chiajna, iar înainte de a lucra pentru ilfoveni a activat timp de trei ani la Unirea Urziceni, unde a colaborat cu Dan Petrescu şi Ronny Levy. Din acest motiv, partida de aseară a debutat cu un moment de reculegere.

www.gsp.ro