IMG_0135

 

Foto: Costel NICOLAE 

Meci de mare angajament la finalul săptămânii pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu. Petrolul era dispusă ssă dea o replică liderei Ligii I , venind la Giurgiu să scoată un rezultat bun. În final jucătorii giurgiuveni s-au impus , învingând cu scorul de 3-1. Marcatori: Alibec (21), Budescu (83), D. Niculae (89) de la Astra  și  Ropotan ( min.85) de la Petrolul.

Min. 1 – A început meciul. Astra, cu Budescu, dorit cu Al-Ahly Dubai, și cu Alibec în atac. Antrenorii Șumudică și Stoichiță s-au îmbrățișat înainte de meci. În calitate de gazdă, Șumi s-a dus către omogul său, la banca de rezerve a Petrolului.

Min 2. – Astra a început în atac, Costică Budescu a dat prima diagonală către Gabi Enache.

Min. 7 – Lovit de un ploieștean, Florin Lovin a fost scos la margine și a revenit, după ce și-a schimbat tricoul, care era plin de sânge. Fostului stelist îi curgea sânge din nas.

Min. 13 – Minut de foc. Astra a cerut penalty, contact Benga-Florea, iar la faza următoare, Laurențiu Marinescu a tras puțin pe lângă poarta lui Lung junior. Robert Dunitru este arbitru de centru la acest joc. Reluările arată o intrare-kamikaze a lui Benga, lovitura de la 11 metri se impunea.

IMG_0107

Min. 21 – GOOOL ASTRA. Budescu l-a lansat în adâncime, iar Denis Alibec a reluat din întoarce, în stilul Van Basten, de lângă un Benga aiurit. De altfel, în trecut, Mircea Sandu l-a comparat în trecut pe atacant român cu olandezul care făcea furori în finala Euro 1988: 1-0.

Min. 31 – Vole Zoubir din marginea careului mare, dar Lung boxează balonul în condiții de singuranță.

IMG_0128

PAUZĂ

”Cine e pe primul loc, Astra e!”, se cântă în tribune.

Min. 46 – S-a reluat jocul.

Min. 50 – Tot Astra atacă, dar irosește.

Min. 62 – Petrolul a urcat jocul, dar Zoubir și Marinescu n-au găsit ținta.

Min. 72 – Niculae l-a înlocuit pe Florea, la Astra.

IMG_0087

Min. 78 – Petrolul atacă susținut, nu mai are ce pierde. Zoubir îl ia la țintă pe portar.

Min. 83 – GOOOL ASTRA. Daniel Niculae îi centrează lui Budescu, care reai din vole și găsește colțul scurt.

Min. 85 – GOOL PETROLUL. Adrian Ropotan readuce speranța oaspeților: 2-1.

Min. 89 – GOOOL ASTRA. Daniel Niculae punctează, gazdele se desprind: 3-1.

(sursa: sportnews)