Astra Giurgiu a câştigat, duminică seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), în faţa formaţiei CSM Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii I la fotbal.

Golurile gazdelor au fost marcate de Budescu (min. 8 şi 54), Daniel Florea (min. 42), William de Amorim (min. 50), pentru oaspeţi înscriind în minutul 70 Vasile Ghe074orghe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giurgiuvenii au deschis scorul din minutul 8 prin Budescu, care a ajuns la 8 goluri în 12 meciuri în toate competiţiile în acest sezon. Fotbalistul a tras tare şi pe jos de la 20 de metri fără nici o şansă pentru Grahovac.

229

Cu trei minute înainte de finalul primei părţi acelaşi Budescu a executat perfect o lovitură liberă, iar balonul a ajuns pe capul lui Florea care l-a trimis în poartă, reuşind primul gol în tricoul Astrei.

211

Partea a doua i-a aparţinut în totalitate echipei conduse de Marius Şumudică şi în minutul 50, De Amorim a marcat un gol superb de la marginea careului. Budescu şi-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor în minutul 55, cînd l-a executat pe Grahovac cu un şut imparabil de la 15 metri.

Golul de onoare al ieşenilor a fost marcat de Vasile Gheorghe, în minutul 70, cu un şut anemic la colţul lung.

După acest meci, Astra a redevenit liderul Ligii 1, cu 17 puncte, după opt etape, în timp ce moldovenii sunt pe locul 7 şi au 11 puncte.

Echipele de start:

Astra: Gavrilaş – Pedro Miguel, Geraldo, Ricardo Alves, J. Morais – D. Florea, Budescu, Dandea, Al. Ioniţă, De Amorim – Alibec
Rezerve: Boşneag, Ninos, Oros, I. Roşu, Moise, Al. Stan, Lovin

CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Ciucă, Frăsinescu, Bădic – Enescu, Mitici (V. Gheorghe ’46) – Bosoi, Grigorie, Bole – Golubovici
Rezerve: Caparco, Creţu, Goge, Boiciuc,, Piccioni, L. Ganea

Fotografii din meci reaalizate de colaboratorul nostru, fotoreporterul Costel NICOLAE.