Concordia 2 Chiajna – Astra 2 Giurgiu 1-4

Sâmbătă, 15 ianuarie, pe terenul sintetic de la Roşu (Chiajna), Astra 2 Giurgiu a disputat primul meci de pregătire din acest an, în compania satelitului Concordiei Chiajna. Terenul bun şi vremea frumoasă au făcut ca jucătorii să poată evolua în condiţii bune. Partida destul de frumoasă, cu câteva execuţii tehnice pretenţioase, a fost câştigată de giurgiuveni cu scorul de 4-1. Astra a deschis scorul în minutul 13 prin Ochia, care l-a executat pe goalkeeper-ul gazdelor, din lovitură liberă de la 20 de m. Zece minute mai târziu, Şanţmare ridică scorul la 2-0 pentru giurgiuveni. Cu un minut înainte de pauză, gazdele reuşesc să reducă din handicap, prin Singureanu, care a executat o lovitură liberă de la 25 m.

După pauză, la ambele echipe au intrat rezervele. Şi aşa, meciul a fost unul disputat, elevii lui Imilian Şerbănică reuşind să mai înscrie de două ori prin Bănaru (min. 51) şi Blănaru (min. 86). La finalul jocului antrenorul giurgiuvenilor a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor pe care în pregăteşte.

Astra Giurgiu a început cu: G. Popa – Ct. Gheorghe, Şanţmare, Damian, S. Constantin – M. Stan, Ochia, Cojenel, Martin (bulgar de 17 ani) – Bănaru, Tiago Adan.

Au mai jucat: Gavrilaş, Dragne – Condrea, Moroiţă, Nemţescu, Geană, Hoprich, Blănaru, Vârban, Matache, Blaga, Lascarache, Mirel Marin, Al. Rădoi (ultimii şase de la juniorii republicani).

ACS Berceni – Astra 2 Giurgiu 3-3

Astra 2 Giurgiu a disputat miercuri, 19 ianuarie, un nou meci amical în deplasare, pe terenul sintetic de la Berceni, cu echipa locală ACS, ce activează în Liga a III-a. Cu toate că scorul nu este foarte important, Astra 2 a reuşit un egal cu o echipă care îşi doreşte promovarea în Liga a II-a. După un meci în care

s-au jucat 120 de minute (2 reprize a câte 60 minute), scorul a fost egal 3-3. Pentru giurgiuveni au marcat: Ochia (min 10), Hoprich (26) şi Burlacu (88). Antrenorul giurgiuvenilor, Imilian Şerbănică, a folosit tot lotul avut la dispoziţie: Dragne, C. Gheorghe, Damian, Şanţmare, Nemţescu, M. Stan, Ochia, Cojenel, Blănaru, Hoprich, Fonseca. Au mai jucat: Popa, Condrea, Moroiţă, Ciocârlan, Blaga, Geană, Matache, C. Lascarache (nepotul lui Virgil Lascarache), Burlacu, Bănaru.

Fotbaliştii giurgiuveni vor efectua antrenamente la Giurgiu până în data de 24 ianuarie, când vor efectua un stagiu de pregătire centralizată la Mogoşoaia; aici jucătorii giurgiuveni se vor pregăti până în data de 4 februarie, când vor reveni la Giurgiu.

JGR