Astăzi, la Giurgiu, a fost înfiinţată filiala locală a Partidului Mişcarea Liberală. Cu această ocazie, Noruţ Stănişteanu şi Corneliu Mincă şi-au anunţat oficial candidatura la cele două funcţii importante: Primăria Giurgiu şi Consiliul Judeţean  …(VIDEO)

1
344

miscarea liberalaVineri, 25 martie, la Giurgiu, a fost lansată filiala noii formaţiuni politice a Partidului Mişcarea Liberală.  Cei doi artizani ai acestei alternative liberale, pe plan local, sunt  doi dintre recenţii demisionari din PNL Giurgiu, Corneliu Mincă şi Noruţ Stănişteanu.

Cu prilejul înfiinţării acestei filiale, la conferinţa de presă organizată în sala mică a Centrului Cultural „Ion Vinea”, au mai participat preşedintele Partidului Mişcarea Liberală- Dan Horaţiu Buzatu, preşedintele organizaţiei PML Bucureşti – Octavian Bădescu, preşedintele Organizaţiei sectorului 4 Bucureşti- jurnalistul Ovidiu Zară, Marius Ghinea – preşedintele Organizaţiei Municipale, Constantin Preda – directorul de Campanie  al Partidului în apropiatele alegeri din luna iunie şi evident cei doi protagonişti: Corneliu Mincă, în calitate de  preşedinte al  Organizaţiei judeţene a PML şi viitor candidat al partidului la funcţia de preşedinte al CJ Giurgiu şi Noruţ Sergiu Stănişteanu – candidatul acestui partid la Primăria Municipiului.

În cuvântul  său de deschidere, preşedintele Partidului, Dan Horaţiu Buzatu , a motivat înfiinţarea acestei formaţiuni spunând: Am dorit un partid politic nou. Un partid cu principii liberale şi chiar „liberaliene”… Am dorit să fie un partid şi nu altceva pentru că din păcate nimic nu se poate decide astăzi în afara spectrului politic. Preşedintele PML a vorbit şi despre modul în care a fost creată această formaţiune politică, folosindu-se de facilităţile create de către legislaţie în acest sens, dar acuzând legiuitorul pentru faptul că „ceea ce a dat cu dreapta a luat cu stânga”! Pe rând au luat apoi cuvântul şi ceilalţi membri ai staff-ului acestui Partid, toţi fiind de părere că PML reprezintă o alternativă la Partidul Naţional Liberal în care mulţi dintre ei au crezut încă din anii 90 , dar în care ulterior nu s-au mai regăsit, niciunul.  Atât Noruţ Stănişteanu  cât şi Corneliu Mincă, au recunoscut că drumul ales este foarte greu, dar că în astfel de competiţii de multe ori outsiderii s-au dovedit a fi învingători şi nicidecum cei ce au plecat din „pol-position”  doreau o provocare, iar PML este exact ceea le trebuie. 

Vom reveni cu detalii din conferinţa de presă în momentele următoare ale zilei…

 (Urmăreşte în filmuleţul video  alăturat discursul lui Noruţ Stănişteanu)

1 COMENTARIU

  1. Din dorința de putere ,unii cînd sînt înlăturați de o formațiune ,hop fac și ei alta cu un nume aproximativ identic în speranța că vor fi votați si se vor bucura de ciolan încă patru ani,e greu nene ,în condițiile d-lui Stănișteanu care cît a fost prefect nu a mișcat o piatră dintr-ul loc în altul.