Astăzi dimineață polițiștii giurgiuveni au făcut percheziții la domiciiul unei GHICITOARE din Roata de Jos!

0
396

Miercuri dimineață în urma unor sesizări, polițiștii giurgiuveni au descins la domiciliul unei individe din Roata de jos care pretindea că este ghicitoare și că vindecă orice boală folosindu-se de mercur.

Individa în vârstă de 54 de ani, îi păcălea pe cei care apelau la ea spunându-le că știe să dezlege de farmece și să vindece pe cei bolnavi cu ajutorul mercurului . Dar iată cum sună comunicatul oficial al Poliției:

La data de 31 august a.c., polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu- Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unei femei, de 56 ani, din localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu.

Din primele cercetări a reieșit faptul că femeia în cauză ar fi înșelat mai multe persoane, prin folosirea unei substanțe (mercur), înlesnind practicarea vrăjitoriei și, totodată, ar fi perceput sume de bani pentru dezlegarea de farmece și vindecarea de boli.

În urma activităţilor desfășurate, de la domiciliul acesteia, au fost ridicate 14 termometre cu mercur, în vederea continuării cercetărilor.

 Polițiștii i-au întocmit un dosar penal descendentei Mamei Omida, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de înșelăciune și nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive”, după cum arată IPJ Giurgiu.

(Jurnal)