Astăzi, 12 mai, a fost  Ziua Internațională a asistentului medical!

0
556

Astăzi 12 mai, a fost Ziua Internațională a asistentului medical. Oameni înrolați la lupta noastră cu boala, cu suferința. Ei sunt cei ce alături de medici stau de veghe atunci când răul își face loc în viața noastră.

A fi asistent medical înseamnă mai mult decât o profesie. Înseamnă nobleţe, devotament, răbdare, spirit de sacrificiu, pasiune în slujba omului  şi în numele tratării si vindecarii pacienţilor – scriu, într-o postare pe facebook, cadrele medicale din SJU Giurgiu.

Și continuă…Fiți mândri de profesia voastră.Sistemul medical românesc are nevoie nu doar de medici cu har, ci și de asistenți medicali bine pregătiți și empatici cu pacienții. Noi toti avem nevoie de voi! 

Ne alăturăm și noi, celor ce în această zi le-au adus mulțumiri asistenților/ asistentelor pentru truda lor, asigurându-i că de fiecare dată când trecem pe lângă o unitate medicală, ne gândim și la ei/ ele,  soldați conștiincioși,  prezenți non stop pe frontul războiului pentru supraviețuire, prezenți la căpătâiul tuturor celor aflați pe un pat de spital.

Vă mulțumim pentru că existați! Sănătate și putere de muncă le urăm tuturor asistenților din Spitalul județean de Urgență Giurgiu, cât și  celor din unitățile medicale ale județului Giurgiu !

(Jurnal)