Asociaţia MicNews a adus BUCURIE în sufletele a peste 100 de bătrâni dintr-un azil din Capitală.

0
295

Învăţat cu greutăţile şi neajunsurile, preşedintele Asociaţiei MicNews a respectat tradiţia de Sfintele Sarbători, fiind prezent la distribuirea ajutoarelor pentru 100 de bătrâni cazaţi într-un Azil din Capitală.

Reacţia acestora a fost una incredibilă, iar domnul Mihai Căldăraru a promis că nu îi va uita, şi va fi prezent şi în anii următori în inimile şi sufletele lor. Câteva sute de bătrâni de la un cămin de bătrâni din Capitală, au primit în pragul sărbătorilor, mai multe alimente şi un gând bun din partea echipei Asociației MicNews. Mihai Căldăraru, președintele asociației, Maria Voicu, Vrabie Marius, au împărțit astăzi cadouri la 100 de bătrâni.

„Au fost alături de noi în Campania „Dăruiește Un Pic de Soare, Nu Totală Nepăsare”: Romco SRL, domnului Oreste Vincenti, Octavian Dines, Maria Bratu, Adriana Senchevici, Director Direcția Juridică Asociația MicNews, Narcis Violeta, Editor MicNews, Alina Barbu, Director General Ziarul MicNews, Mihăilă Stefan Mihai Mihaila, Director General Ziarul Scandal”, ne-a declarat Maria Voicu.

Asemenea gesturi, mai spuneau reprezentanţii Asociaţiei, ar trebui urmate de mai multe persoane, şi nu doar în perioada sărbătorilor. 

(Jurnal)