Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu  ( S.P.F. Bechet ) au descoperit în barca unui cetăţean român 650 l de motorină sustrasă de pe un împingător sub pavilion românesc.

În data de 21.10.2014, ora 14.30, pe timpul executării unei misiuni, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieă Bechet ( judeţul Dolj), a identificat pe direcţia km fluvial 697,8  o barcă pescărească. La verificarea ambarcaţiunii, lucrătorii  poliției de frontieră  au descoperit 6 butoaie, de diferite dimensiuni , care conţineau 650 l de  motorină. În urma verificărilor a fost identificat proprietarul ambarcaţiunii. El este  cetăţeanul român R.N., în vârstă de 44 de ani, care a fost condus la sediul instituţiei pentru cercetări. Acesta a declarat că a preluat combustibilul de la echipajul unui împingător sub pavilion românesc, cu scopul de a-l comercializa.

Ambarcaţia a fost indisponibilizată la pontonul de nave al SPF Bechet, iar  motorina a fost confiscată în vederea continuării cercetărilorului acestei tranzacții  fiindu-i  întocmită o lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi complicitate la delapidare. (Jurnal)