Aproape 500 de articole vestimentare și de parfumurie descoperite în trei mijloace de transport în P.T.F. Giurgiu

0
289

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a trei mijloace de transport, mai multe articole de încălțăminte și de parfumerie, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În dimineața zilei de 10.11.2022, în jurul orei 03.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, trei mijloace de transport.

Cu această ocazie colegii noștri au descoperit, în două autoturisme și un autocar care efectuează curse de transport internațional de persoane, cantitatea totală de 494 articole vestimentare și de parfumurie, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparţineau unor cetăţeni români și unui cetățean turc.

Bunurile, în valoare de 116.910 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către colegii noştri, în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de persoanele sus-menţionate, se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet”, precizează Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

(Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu)