ANUNȚ UMANITAR: Un băiat de aproape 20 de ani vrea să își aducă mama decedată acasă!

0
3520

Răzvan Edison Scutaru  a rămas singur pe lume. Are aproape 20 de ani și, de două zile, este singur printre străini. Mama lui, Viorica Manole, în vârstă de numai 45 de ani, a decedat pe data de 14 septembrie, cu doar două ore înainte ca băiatul să ajungă la ea, pentru a semna actele pentru o operație complicată, la care urma să fie supusă în acea zi. 

„Pe data de 2 septembrie s-a simțit rău, a fost la un control, și i s-a depistat această tumoră. Pe data de 6 septembrie, a intrat în comă, după ce, timp de trei zile, fusese în comă indusă. Băiatul a plecat cu autocarul, imediat, către Gieben, localitatea unde era internată soția mea. Nu a avut decât 200 de euro, atât i-a trimis patronul mamei lui, și banii i-au ajuns doar de autocar. Dacă îi trimitea măcar 300, să fi putut să își cumpere bilet de avion, care costa 256 de euro…Așa, a plecat pe 13 dimineața, și a ajuns pe 14 septembrie, după două ore după ce mama lui a murit…Acum, e singur acolo, nu îl bagă nimeni în seamă, nu știe încotro să o ia!”, declara, pentru „Jurnal Giurgiuvean”, Marian Rada, cel care, în ultimii 14 ani, îi fusese soț celei care, de pe 14 septembrie, este doar amintire. 

Pentru a o aduce în țară, să fie înmormântată creștinește – și plânsă și pomenită cum se cuvine – familia are nevoie de aproape patru mii de euro, o sumă enormă pentru cei care trăiau doar din ce trimitea Viorica Manole și din pensia de boală a lui Marian Rada. 

Cei care vor – și pot – să ajute familia să o aducă în țară pe mama băiatului rămas orfan la aproape 20 de ani, o pot face donând orice sumă, oricât de mică, în conturile: 

RO22BTRLEURCRT00A6471001 – cont în EURO

RO33BTRL01901201A64710XX – cont în LEI, ambele deschise pe numele Marian Rada. 

UN COPIL ARE NEVOIE SĂ ÎȘI ADUCĂ MAMA ACASĂ!