reghecampf Conform celor de la Digi.sport antrenorul Laurențiu Reghecampf a semnat, joi, un contract valabil pentru  două sezoane și jumătate cu echipa Steaua București. Reghecampf  va colabora, ca și înainte, cu Thomas Neubert, Anton Petrea, Cristinel Țermure și Florin Tene.

Antrenorul Stelei a susținut  vineri, 6 decembrie,  o ședință la care permis accesul mass media în primele 15 minute ale antrenamentului

Spun doar atât pentru moment: Sunt fericit și mă simt bine! Principala noastră preocupare este acum să muncim foarte bine și să vorbim mai puțin. Forza Steaua!”, a declarat Reghecampf pentru site-ul Stelei.

Reghecampf, și-a reziliat contractul cu echipa bulgară Litec Loveci și îl înlocuiește la Steaua pe Nicolae Dică, numit antrenor interimar după demisia lui Mirel Rădoi în urma eșecului cu Astra Giurgiu (0-1) de la Pitești.

Steaua lui Reghe l-ar putea avea pe Celeban și poate pe Marica

Gigi Becali a obţinut semnătura fundaşului polonez Piotr Celeban şi spune că Laurenţiu Reghecampf speră să-l convingă să vină la Steaua şi pe atacantul Ciprian Marica.

 Fundaş stânga va fi Toşca. Deja am rezolvat cu Celeban de ieri, a spus Becali, la Digi Sport. În vârstă de 30 de ani, Celeban, fost component al echipei FC Vaslui, între 2012 şi 2014, evoluează în ţara sa natală, la Sląsk Wroclaw. Internaţionalul Ciprian Marica, tot în vârstă de 30 de ani, este liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea turcă Konyaspor. 

Becali a mai afirmat că speră ca fostul conducător al echipei, Mirel Rădoi, să rămână în funcţia de director sportiv, dar a precizat că nu a putut să-l anunţe de decizia de a-l numi pe Reghecampf: „Rădoi va rămâne manager sportiv, cred eu. Am încercat să-l sun astăzi ca să-l anunţ întâi pe el, dar nu l-am prins. Nu are de ce să se supere că nu a aflat de la mine, nu se supără Mirel pe lucruri care nu îşi au rostul.În schimb, Nicolae Dică nu va rămâne la Steaua. Păi ce să mai facă Dică? Reghe vine cu tot staff-ul, cu nemţii, cu americanii. Pe nea Ţiţi  (n.r. – Dumitru Dumitriu) îl ţin toată viaţa în club dacă vrea. De ce să nu mănânce şi el o pâine la Steaua?”, a afirmat Becali, citat de Mediafax.

 Conform acelorași surse, s-ar putea ca  Steaua  să apeleze și la serviciile lui Alexandru Bourceanu, un alt internaţional pe care Reghecampf vrea să-l resusciteze în vederea Campionatului European din 2016. 

(Jurnal)