Angajații SC Giurgiu Servicii Publice SA acționează din plin pentru deszăpezirea orașului

0
369

Încă din seara de 7 decembrie, din primele ore ale codului galben de ninsori și viscol, angajații SC Giurgiu Servicii Publice SA au ieșit în teren, acționând pentru deszăpezirea orașului.

După cum preciza, pentru „Jurnal giurgiuvean”, directorul SC GSP SA, Adrian Răcaru, la nivelul municipiului se acționează cu un număr de 16 utilaje (sărărițe, autospeciale cu bazin, tractoare cu lamă și sărăriță, tractoare cu lamă, autogredere, buldoexcavatoare), deservite de cei 102 salariați ai societății.

Acționăm pe toate arterele orașului, și în zonele sensibile sau mai aglomerate. În activitate, suntem sprijiniți și de angajați ai SC Giurgiu Servicii Publice SA, de cei de la Giurgiu Construcții Edilitare. Totodată, o mână de ajutor pentru zonele cu sensuri giratorii (la intrările în oraș) sau pe marginea străzilor, am primit și de la cei de la Direcția Județeană de Drumuri, semn că, atunci când este nevoie și se dorește intervenția rapidă, nu are importanță societatea sau direcția care se implică, important este ca cetățenii să nu aibă de suferit”, a mai precizat directorul Adrian Răcaru.

Până la momentul documentării noastre (marți, 8 decembrie, orele 13,00), în municipiu s-au împrăștiat peste 50 de tone de material antiderapant – sare.

(Jurnal)