Prezent la Giurgiu pentru a urmări partida dintre Dunărea şi Dinamo II, tehnicianul “câinilor roşii”, Ioan Andone, s-a declarat mulţumit de modul în care

s-au mişcat jucătorii echipei secunde. Acesta este convins de faptul că noul antrenor al “câinilor mici”, Ionel Ganea, va confirma şi în postura de antrenor.

Andone a vorbit şi despre planurile de viitor ale echipei secunde, despre o posibilă revenire la Giurgiu din postura de adversar, dar şi despre debutul în Europa League a formaţiei mari.

“Astăzi la Giurgiu am fost doar spectator. E adevărat că am venit în mod special pentru a vedea la lucru câţiva jucători de la echipa mare pe care i-am lăsat să joace astăzi pentru Dinamo II. Am mulţi prieteni la Giurgiu, îmi plac condiţiile de aici şi vreau să revin pe acest stadion cu echipa mare pentru un meci amical” (Ioan Andone – antrenor Dinamo Bucureşti).

“Mi-a plăcut cum s-au mişcat jucătorii astăzi. Am încredere în calităţile de antrenor ale lui Ionel Ganea. Sper ca Dinamo II să joace şi în următorul sezon tot în Liga a II-a, poate se mai retrage vreo formaţie. Îmi doresc ca în fiecare an, cel puţin trei sau patru jucători din pepiniera lui Dinamo să facă pasul către prima echipă” (Ioan Andone – antrenor Dinamo Bucureşti).

“Este important să păşeşti cu dreptul în primul meci oficial. Aşteptăm acum meciul retur însă nu am nicio emoţie referitor la calificare. Ce naiba, Olimpia Bălţi nu este Real Madrid, de ce să ne fie frică?” (Ioan Andone – antrenor Dinamo Bucureşti).

Bogdan VLADU