Datorită faptului că este nevoită să “stea” şi în etapa cu numărul XXIV (aceasta după ce nu a evoluat nici în runda a XXIII-a), Dunărea Giurgiu, şi-a căutat, prin oficialii săi, un “sparing-partener” cu care să se menţină în “priză”.

 

Şi cum în liga a III-a a existat o etapă intermediară pe 7 aprilie, giurgiuvenii nu au reuşit decât pentru 10 aprilie să găsească un partener de “joacă”. Este vorba despre o mai veche cunoştinţă a Dunării, Juventus Bucureşti, formaţie patronată de Marian Rusen care a acceptat să vină la Giurgiu şi să dispute această partidă amicală. Meciul se va disputa pe stadionul central din complexul sportiv “Marin Anastasovici”, cu începere de la ora 11.00.

 

În altă ordine de idei, este îmbucurător faptul că Marius Bâtfoi, atacantul “acvilelor” şi-a reluat antrenamentele după accidentarea suferită acum aproximativ patru săptămâni. Chiar dacă a ratat o nouă convocare la lotul naţional

 

“U-19”, juniorul Dunării speră să îşi reintre rapid în formă şi să redevină titular. Reamintim faptul că în acest moment concurenţa, chiar şi la nivelul de juniori, este acerbă, forma lui Marian Stan (“atacantul de buzunar”) fiind una deosebită.

 

      Bogdan VLADU