Deplasarea giurgiuvenilor în Complexul sportiv „Ghencea” din Capitală, a scos la iveală faptul că organizarea echipei secunde a clubului Steaua, este una deficitară.

Jurnaliştii prezenţi la meci, oaspeţii partidei şi chiar brigada de arbitri, au aşteptat aproape o oră pentru ca angajaţii clubului să realizeze copii ale foii de joc. Datorită acestui lucru, Lucian Rusandu a fost nevoit să fluiere startul partidei cu câteva minute mai târziu decât ora stabilită iniţial!

Ziariştii bucureşteni au afirmat că acest lucru se întâmplă de fiecare dată când Steaua II organizează un meci oficial. Trebuie înconjurat întregul complex pentru a se ajunge la o amărâtă de imprimantă, în condiţiile în care, pentru un club care se respectă, ar trebui ca în fiecare clădire existentă în „Ghencea” să se afle un astfel de instrument.

GALERIA INIMILOR,

ÎN ŢARC!

Terenul numărul 5 din complexul „Ghencea” nu beneficiază decât pe o parte de tribune. Cuvântul este forţat, numărul scaunelor care compun această „tribună” fiind unul foarte mic.

Venită la Bucureşti cu un autobuz şi câteva maşini, galeria Dunării (aproximativ 70 de persoane), a fost nevoită să îşi susţină favoriţii dintr-un „ţarc” realizat pentru siguranţă. Nici măcar intervenţia preşedintelui Adonis Puiu, sau poziţia firmei de protecţie care a asigurat ordinea la această partidă, nu i-a putut îndupleca pe organizatorii gazdelor să ofere condiţii mai bune de vizionare giurgiuvenilor.

LA UN PAS DE ÎNCĂIERARE

Soluţia extremă luată de organizatori, s-a dovedit până la urmă utilă, însă dintr-un alt unghi. Câţiva tineri supăraţi pe Gigi Becali s-au îndreptat către „ţarcul” galeriei giurgiuvene, unul dintre aceştia încercând să rupă/fure unul dintre steagurile giurgiuvenilor, cel intitulat „Bianco Azzurri”. Foarte prompţi, cei de la firma de securitate BGS au acţionat pe loc, evacuând doi dintre „tulburenţi”.

Ceilalţi s-au retras către extrema cealaltă a tribunei, scandând împotriva patronului clubului. Pentru a nu rămâne datori după gestul cu încercarea de rupere a bannerului, galeria giurgiuveană a scandat de câteva ori pentru Becali, lucru care i-a înfuriat şi mai tare pe stelişti.

Bogdan VLADU