1 (2)Așa cum a promis la sfârșitul anului trecut, candidatul Giurgiu ALDE  la Primăria municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu, s-a ținut de cuvânt și a organizat duminică , 24 aprilie, o competiție sportivă inedită, în memoria cunoscutului profesor giurgiuvean, Gheorghe Bivolaru, așa cum promisese .

1 (7)

Competiția de baschet ce-i poartă numele regretatului porfesor giurgiuvean, ce se  află la prima ediție, a reunit peste 60 de copii pasionați de baschet, de la școlile din Municipiul nostru. Toți jucătorii au fost premiați cu diplome și medalii, marele trofeu ,, Cupa Gheorghe Bivolaru” revenindu-le jucătorilor de la ,,CSS Giurgiu”.

1 (6)

Marți  26 aprilie, în mod simbolic, Alexandru Vladu i-a înmânat această Cupă, fiicei profesorului Gheorghe Bivolaru, Cristina Bivolaru,  considerând că nu există loc mai potrivit pentru a găzdui  acest trofeu decât casa renumitului profesor .

Pentru cei ce nu l-au cunoscut precizăm faptul că Gheorghe Bivolaru a fost unul dintre cei mai apreciaţi dascăli pe care i-a avut învăţământul giurgiuvean. El a plecat dintre noi în data de 10 septembrie 2015, în urma unei grave suferinţe.

 

(Ina  Macare )