ALDE Giurgiu primește săptămânal zeci de cereri de înscriere în partid. Ce se va întâmpla până la 1 martie…

2
308

 

 badea-ionutALDE Giurgiu își consolidează pe zi ce trece organizațiile locale, pregătindu-se în acest fel să intre în cursa pentru alegerile din iunie cu o echipă solidă, care să obțină un rezultat cât mai bun.

        Potrivit declarației secretarului coordonator al Organizației Județene (O.J.) a partidului, Ionuț Badea,  80% dintre organizațiile locale  au fost deja constituite, urmând ca până la data de 1 martie echipele să fie conturate în toate cele 54 de localități ale județului.

        Ultimele organizații la nivel local, ne-a mai precizat Ionuț Badea, au fost constituite chiar săptămâna trecută la Mârșa, Vărăști și Daia. Acesta ne mai spunea că la nivel municipal se organizează ședințe bisăptămânale în care se primesc aproape de fiecare dată adeziunile a cel puțin 40 de noi membri.  Iar la nivel județean orice organizație are peste 20 de membri, în unele zone numărul lor ajungând chiar la 100 – a mai spus Badea.  Majoritatea membrilor noi înscriși în ALDE Giurgiu fac parte din toate categoriile sociale și din toate palierele de vârstă, în special tineri care doresc să urmeze o carieră politică și care s-au regăsit în această doctrină –  mai precizat el.

(T. Nicolau)

 

 

 

2 COMENTARII