ALDE Giurgiu a depus astăzi dosarele unui număr de 27 de membri , candidați la funcția de consilieri locali!

0
354
DSC01072 (1)Astăzi, 25 aprilie, la sediul Biroului Electoral Municipal, 27 de candidați din partea ALDE pentru funcția de consilier local al municipiului Giurgiu și-au depus dosarele de candidatură.
Candidații ALDE Giurgiu au fost însoțiți de președintele Organizației Municipale  și, totodată, candidatul acesteia pentru funcția de primar al municipiului, Alexandru Vladu, care a declarat jurnaliștilor publicației noastre: Suntem o echipă minunată, formată numai din oameni foarte bine pregătiți, atât din punct de vedere profesional, cât și politic și ne dorim să avem mare succes anul aceasta, pentru că valoarea echipei o dau oamenii care fac parte din ea, iar noi, fiind o echipă valoroasă, sperăm să avem primul loc asigurat, atât la Primăria municipiului, cât și în Consiliul Local.
La rândul său, copreședintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu, ne-a precizat în același context: Asistăm la un al doilea moment important pentru echipa ALDE – depunerea candidaturilor pentru Consiliul Local. Considerăm că am reușit să avem cea mai puternică echipă – candidații noștri sunt oameni extrem de bine pregătiți pe latura socio-profesională pentru fiecare domeniu și sperăm ca această echipă pe care noi am pus-o la dispoziția cetățenilor să fie apreciată la adevărata sa valoare și, la alegerile din vară, să fie echipa câștigătoare.
Nu în ultimul rând, unul dintre candidații la funcția de consilier local al municipiului Giurgiu, Ionel Muscalu, a dorit să le transmită giurgiuvenilor următoarele: Am venit cu încrederea că foarte mulți dintre noi vom fi în viitorul Consiliu Local, pentru a-l sprijini pe cel care va fi primarul municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu, un primar pentru Giurgiu, și nu un Giurgiu pentru primar. Credem în șansa noastră și sperăm că, fiind adevărații liberali, vom conduce în mod liberal acest municipiu.
(Teodora Nicolau)