Nicu-stefanÎn cadrul conferinței de presă săptămânale organizată de ALDE Giurgiu în data de 21 martie, vicepreședintele partidului, Nicu Ștefan, a făcut câteva precizări legate de felul în care evoluează constituirile de organizații locale la nivel județean, organizații cu care formațiunea se va prezenta la alegerile locale din vară: La fiecare sfârșit de săptămână, o echipă din conducerea Biroului Executiv Județean ALDE Giurgiu se deplasează în comunele din județ, unde înființăm organizații, stăm de vorbă cu oamenii și stabilim de comun acord candidații la primării și la consiliile locale. De exemplu, weekend-ul trecut, am ajuns în 6 comune : la Toporu, la Vânătorii Mici, la Mihăileşti, Colibaşi, Comana şi Gostinari unde am fost impresionaţi de prezenţa numeroasă a cetăţenilor, de felul în care aceștia s-au adunat și s-au aliat ideilor liberalismului ALDE.

          Întrebat câte organizații locale și câți membri are în prezent formațiunea, Nicu Ștefan a răspuns: Avem 33 de organizații teritoriale și peste 4200 de membri și cu toți aceștia stabilim un program electoral în urma căruia să ieșim învingători.

(T. Nicolau)

 

2 COMENTARII

  1. D-le Stefan, cu tot respectul pe care vi-l acord ca om, d.p.d.v. politic nu inteleg cum puteti vorbi d-voastra de ideollogia liberala pt ca din 2010 cand ati aparut pe scena politica giurgiuveana au fost marcate destule partde ( UNPR , PNL, PMP ,PLR, ALDE),acoperind tot spectrul politic romanesc. Rezultatele de la alegerile din 2012 pt presedentia CJ Giurgiu sunt elecvente in acest sens. Referitor la nr de membrii ALDE ,purtatorul de cuvant al formatiunii politice anunta acum catva timp un nr mult mai mare de membrii . In rest, numai de bine.