Agenţie publicitate

Ce vă putem oferi noi:

Cotidianul  JURNAL GIURGIUVEAN” este cea mai veche publicaţie locală intrată în anul 25 de apariţie,  oglinda paginii 23X32 cm, tipărit în sistem offset, de luni până joi (în 4 pagini) iar în fiecare vineri în 12 pagini, (full color paginile 1, 4, 9 şi 12) într-un tiraj de 4.000 exemplare lunar. Conform sondajelor GALLUP în ultimii ani “Jurnal giurgiuvean” a fost declarat lider de piaţă în presa (scrisă) locală, fiind singura publicaţie giurgiuveană membră a Patronatului Român de Presă – ROMEDIA şi a Uniunii Ziariştilor din România.

Agenţia de publicitate PATY MEDIA vă oferă posibilitatea prezenţei anunţurilor/publicităţii, în una sau mai multe publicaţii (concomitent) atât din Giurgiu cât şi din cele câteva sute de publicaţii ce apar în aproape toate judeţele ţării, în funcţie de solicitările dumneavoastră.

Agenţia de publicitate PATY MEDIA conform parteneriatului cu importante publicaţii din Bulgaria, are posibilitatea de a insera advertising-urile d-stră în cadrul acestora printr-o simplă comandă scrisă. Informaţiile (articole, anunţuri, oferte) referitoare la societatea dumneavoastră pot apărea ca bonus şi pe site-ul www.jurnalgiurgiuvean.ro în cadrul aceluiaşi contract încheiat.

 

Publicitate on-line: bannere, articole de prezentare firma/proiecte/produse – începând de la 200 lei/luna + TVA

Alte modalităţi de promovare:

  • Publicitate pe postul de Radio KISS FM

 

Director
Florian TINCU