646x404

În legătură cu mult așteptata asfaltare a străzilor în municipiul Giurgiu, redacția publicației noastre a stat de vorbă cu viceprimarul Alexandru Vladu, care ne-a edificat asupra stadiului în care se află lucrările, declarând: În momentul de față, firma care a câștigat licitația lucrează la reabilitarea străzilor Horia, Cloșca și Crișan; strada Griviței este deja terminată, urmând să demarăm, cât de curând, lucrările de asfaltare, cu altă firmă, pe străzile Dinicu Golescu, Albinelor și Cluj. Va intra într-un proces de reabilitare, a continuat vicele Vladu, și toată partea stângă din șoseaua Sloboziei, Digului și cele din împrejurimi. Pe strada Rudari avem, de asemenea, în plan, în primul rând, crearea de trotuare, apoi vom introduce canalizarea, alimentarea cu apă și gaze.

Sperăm să finalizăm cu succes tot acest proces de modernizare al străzilor din Giurgiu până în toamnă, a conchis Alexandru Vladu, specificând, totodată, și planurile de asfaltare ce rămân pentru anul viitor: Anul viitor va fi reabilitată toată zona Ramadan, care este cea mai complexă și dificilă, după părerea mea.

Așadar,”Marea asfaltare” în municipiul Giurgiu se pare că va mai dura până la toamnă, ce-i drept, poate și datorită faptului că sunt multe străzi de reabilitat, iar acestea necesită un timp mai lung până la definitivare. Sperăm, totuși, că  la toamnă,  vom avea drumuri moderne în tot orașul.

(Teodora NICOLAU)