18751585În data de 11 martie, între orele 16.30-21.00, polițiștii  Orașului Bolintin Vale ( Secțiile de Poliție Rurală nr.3 Bolintin Vale și nr. 8 Roata de Jos) au desfășurat împreună cu polițiști din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu o acțiune  în sistem integrat, în zona orașului Bolintin Vale, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea faptelor antisociale.

            Cu ocazia activităților desfășurate polițiștii au verificat 53 de persoane, au efectuat 6 controale la unități comerciale, două controale la obiective asigurate cu pază și un număr de  38 autovehicule, fiind aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.660 lei. În urma acestor acțiuni s-au aplicat sancțiuni  pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri au efectuat la rândul lor filtre rutiere în zona desfășurării activităților în sistem integrat, au acționat în principal pentru reducerea riscului rutier dar și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, constatând patru infracțiuni rutiere (conducerea unor autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice, conducere fără permis sau sub influența alcoolului) și aplicând 26 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

            Cu ocazia acelorași acțiuni, polițiștii au  confiscat/indisponibilizat aproximativ 130 kg. de legume și fructe…

(Jurnal)