După ce a fost responsabil pentru câteva luni cu pregătirea portarilor formaţiei de prima ligă, Astra Ploieşti, Adrian Ene s-a întors la Dunărea Giurgiu, formaţie la care se mai află sub contract până în vara lui 2011.

“A fost o experienţă plăcută pentru mine. Aş fi vrut să continui, însă nu mi

s-a propus să rămân la Ploieşti. Noul antrenor al Astrei, Mihai Stoichiţă, va veni cu propriul staff, aşa că a trebuit să mă întorc la Dunărea, echipă cu care mai sunt sub contract încă un an de zile”, a declarat Adrian Ene, cel care a adăugat că noul antrenor cu portarii al Astrei va fi Leontin Toader, fostul portar al celor de la Rapid din anii ’90.

Dacă Marin Barbu şi Adrian Ene nu au fost solicitaţi să continue la formaţia prahoveană, nu acelaşi lucru se poate spune despre Gabriel Deaconu.

“Există şanse ca Gabi să rămână la Ploieşti. A mai lucrat cu Stoichiţă pe când acesta antrena în Armenia, şi a fost solicitat să îl ajute şi acum, ca şi preparator fizic”, a declarat Adrian Ene, cel care a subliniat faptul că, în cazul în care fostul antrenor al celor de la Steaua nu va semna cu Astra, Deaconu se va întoarce la Dunărea Giurgiu.

Bogdan VLADU