Un deținut din Penitenciarul Giurgiu, acuzat de șantaj alături de alți doi complici…

0
80

176653_articolÎn data de 17 mai, ofițerii Direcției Generale Anticoruptie – Serviciul Județean Anticoruptie Giurgiu sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au organizat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților C.O.M. și F.C. într-un dosar ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de șantaj.

În cauză s-a dispus punerea în mișcarea a acțiunii penale față de inculpații I.I., C.O.M. și F.C. cu privire la infracțiunea de șantaj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 207 alin. 1,3 Cod Penal, în ordonanță reținându-se că există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada aprilie — mai 2016, persoana vătămată a fost constrânsă de inculpatul I.I., deținut în Penitenciarul Giurgiu să remită suma de 3000 de euro, în activitatea infracțională fiind sprijinit de complicii F.C. și C.O.M.

La data de 18 mai , cu privire la cei trei inculpați a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu.

(Jurnal)