Jurnal Giurgiuvean

Activitatea Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu, prezentată într-un grupaj de imagini

Într-un dialog avut cu noul director al CN APDF Giurgiu SA, Marius Olteanu, am dorit să aflăm ce s-a mai întâmplat în ultima vreme în cadrul Companiei.  Acesta ne spunea că  a insistat  în primul rând  pe refacerea zonelor avute în administrare de către CN APDF, dându-le o față comercială, atractivă, mai ales că multe dintre ele se aflau de mai multă vreme într-o stare deplorabilă.

În acest sens au fost reparate și revopsite o serie de balustrade. Am reabilitat acostamentele și evident am amenajat zonele pietonale în locurile dedicate acostării navelor de pasageri – ne spunea directorul Marius Olteanu.

S-au efectuat în felul acesta lucrări de întreținere curentă în toate porturile administrate de Companie. 

El ne mai spunea că având în vedere zona de jurisdicție a Companiei pe care o conduce, respectiv Baziaș-Cernavodă, lucrările s-au extins  în porturile din Orșova, Drobeta Turnu-Severin, Moldova Veche, Corabia, Bechet, Oltenița și Călărași.

S-au refăcut marcajele rutiere, acolo unde s-a impus acest lucru, s-au vopsit gardurile de protecție aferente cheurilor și s-au montat bănci în zonele de acostare a navelor de pasageri, înlocuindu-se mobilierul deteriorat existent.

Evident că lucrările au inclus lucrări de  tăiere și îndepărtare a vegetației, crescută în exces în urma ploilor căzute și evident toaletarea copacilor existenți, mai ales în zonele administrației porturilor…

Plecând de la sintagma că de multe ori o fotografie spune mai mult decât o mie de cuvinte, directorul APDF, Marius Olteanu, ne-a pus la dispoziție un grupaj de imagini surprinse din activitatea depusă de lucrătorii Companiei, pe care la rândul nostru vi le punem la dispoziție…

(Jurnal)

Exit mobile version