deszapezire-giurgiu-k 

            Primăria municipiului Giurgiu înformează că acțiunile de deszăpezire în oraș continuă atât noaptea, cu utilajele, cât și ziua, completate de forța umană de care dispune Financiar Urban, GSL și ADPP. În municipiu se lucrează organizat, pe mai multe echipe de lucru, de la primele ore ale dimineții și până noaptea târziu, atât pentru curățarea carosabilului, a trotuarelor, cât și pentru evacuarea zăpezii și transportul în locurile stabilite.

            Totodată, reprezentanții municipalității mai spun că după ce marți și noaptea de marți spre miercuri (19/20 ianuarie)  s-a acționat pe străzile  CFR, Independenței, în zona centrală, în Cartierul Verde, în Tineretului, pe străzile Trandafirului, Soarelui, Tudor Vladimirescu, Cuza-Vodă, în Piața Centrală și străzile adiacente, astăzi utilajele Financiar Urban și cele închiriate de Primăria Giurgiu au  continuat ucrările de  deszăpezire pe str. Episcopiei, în Negru-Vodă, Clopotari, Policlinică, Istru, pe Tineretului, Aurel Vlaicu, 1 Decembrie 1918 și în zone ce vor fi stabilite pe parcursul zilei. Tot ieri, Poliția Locală și SVSU au informat populația cu privire la pericolul pe care îl reprezintă țurțurii și astăzi, echipe de muncitori vor interveni la școli și instituții publice și pentru că temperaturile sunt extrem de scăzute, muncitorii vor primi ceai cald din partea municipalității, cu ajutorul Cantinei de Ajutor Social și al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

            De precizat că în ciuda temperaturilor extreme, sistemele de încălzire şi apă funcţionează fără probleme, avarii înregistrându-se doar  la alimentarea cu energie electrică şi la iluminatul public, de care se ocupă societatea Enel şi, eventual, electricienii GSL.

Primăria Giurgiu  îi asigură totodată pe giurgiuveni de conlucrarea în permanență cu structurile abilitate şi societăţile subordonate  ( Poliţia Locală, GSL, ADPP, DAS, SVSU, Apa Service, GEP, Financiar Urban ), pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trafic şi  circulaţia pietonalor, dar şi pentru buna desfăşurare a activităţii în întreg municipiul.

          De asemenea, pentru sesizări și reclamații, municipalitatea îi roagă pe cetățeni să apeleze la nr. de telefon 0246/ 274 668.

(T. Nicolau)

 

1 COMENTARIU