Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Giurgiu, Toma Petcu, a anunţat joi, 3 mai, în conferinţă de presă primirea unor noi membri în această organizaţie. Este vorba de „actori” politici cunoscuţi pe scena politică giurgiuveană, cu experienţă în domeniu, respective Cristina Elena Dinu, fost consilier local PDL şi fost subprefect,Daniel Ivan, fost consilier local PDL şi Petrişor Mustăţeanu, cel din urmă venit din PSD.

Cristina Elena Dinu a deţinut până de curând funcţiile de vicepreşedinte al PDL Giurgiu şi de preşedinte al Organizaţiei de Femei a acestui partid la nivel de judeţ, dar şi pe aceea de secretar executive al Organizaţiei de Femei a PDL la nivel naţional. La rândul său, Daniel Ivan a fost vicepreşedinte la nivel judeţean în PDL până nu cu mult timp în urmă.

În ceea ce-l priveşte pe Petrişor Mustăţeanu, acesta a condus mult timp Organizaţia de Tineret a PSD, pentru ca, până la plecarea din acest partid să ocupe funcţia de vicepreşedinte la nivel judeţean.

Cei trei au explicat, rând pe rând, că principalul motiv pentru care s-au îndreptat către PNL a fost valoarea echipei liberalilor giurgiuveni, şi modul profesionist în care aceasta îşi desfăşoară activitatea. Nu în ultimul rând, proaspeţii liberali au menţionat faptul că îşi doresc să lucreze alături de primarul Lucian Iliescu, preşedinte al PNL Giurgiu, pentru că acesta s-a dovedit un lider autentic, exigent dar corect, şi un excepţional organizator.

Jurnal PRESS

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.