1433415427_1_68358100 

În data de 23 decembrie, în jurul orei 06.15, pe Drumul Național 6, în afara localității Stâlpu, comuna Iepurești, județul Giurgiu, T. F. C., un bărbat de 47 ani, din municipiul București, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes, din cauza neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta și a carosabilului umed, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Fiat, condus regulamentar din sens opus de C. A. I., un bărbat 39 ani, din comuna Ghimpați, județul Giurgiu.

              În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a ambilor  conducători auto și rănirea ușoară a lui Z. M., o femeie de 38 ani, din municipiul București, pasageră în autoturismul Fiat, care au fost transportați la Spitalul Universitar București pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate.

            Conducătorul auto T. F. C. a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar lui C. A. I., din motive medicale, i-au fost recoltate doar probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

           Polițiștii Formațiunii Rutiere de la Poliția Orașului Mihăilești au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeași zi , ora 09.15, G. V. S., un bărbat de 51 ani, din municipiul Buzău, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 5C, în localitatea Găujani, județul Giurgiu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

            Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a lui G. I., o femeie de 78 ani, din comuna Bujoru, județul Teleorman, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații.

            Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei.

            Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Jurnal)