Accident tragic pe șoseaua Giurgiu- București, astăzi dimineață…

1
246


Foto accident DN5Miercuri 20 ianuarie, la primele ore ale dimineții, ora 6.35, pe șoseaua Giurgiu – București pe sensul de mers spre Capitală, la km. 40+800 localității Plopșoru și respectiv comuna Daia,  s-a produs un accident mortal. 

Un bărbat de 52 de ani, din municipiul Giurgiu, conducând un Opel Corsa , în care se afla și soția acestuia, ce se îndreptau spre București , neadaptând viteza autoturismului la condițiile de ceață, (vizibilitate redusă, sub 50 de m.) nu a păstrat distanța de siguranță față de autocamion bulgăresc  condus de un cetățean bulgar în vârstă de 47 de ani , ce se afla în fața sa, și l-a lovit din spate…

Din impact (Opel Astra) m autoturismul s-a răsucit pe șosea  fiind acroșat de un alt autoturism (condus tot de un giurgiuvean  de 39 de ani). În urma coliziunii, soția conducătorului auto din Opel Corsa a murit,  iar soțul acesteia a suferit răni ușoare, fiind transportat la UPU Giurgiu.

 La locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD aparţinând Detaşamentului de Pompieri Giurgiu.   

Drumul a fost pe o scurtă perioadă de timp restricționat pe această porțiune, pentru a putea fi degajat  și a-l reda traficului în condiții normale. 

(Jurnal)

 

 

1 COMENTARIU