accident-rutierMiercuri ,  2 martie , ora 11.00, pe Drumul Național 5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, R. A., un tânăr de  39 ani, din municipiul București, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda din direcția București către Giurgiu, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția în timpul mersului, a accidentat pe D. P., un bărbat de 44 ani, din municipiul București, conducător auto, care se afla în spatele autoturismului, staționat pe acostament în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui D. P. care a fost transportat la Spitalul Floreasca, din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații suplimentare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, polițiștii constatând că acesta nu se afla sub influența băuturilor auto și i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Jurnal)