Accident mortal în Roata de Jos…Cine a fost victimă…

0
709

434eb46b44a832fec870effd10c34dc3_XLSâmbătă, 13 februarie, ora 19.28, pe Drumul Județean 611 în localitatea Sadina, comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, D. I., un tânăr de 24 ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan în direcția localității Cartojani, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile (ploaie torențială) a accidentat pe N. V., o tânără de 19 ani și pe D. C., un tânăr de 26 ani, ambii din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, pietoni care se deplasau pe partea carosabilă în aceeași direcție de mers.

Din accident a rezultat decesul tinerei de 19 ani și rănirea gravă a celuilalt pieton, care a fost transportat la Spitalul Universitar din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind zero mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii  Formațiunii Rutiere de la Poliția Orașului Bolintin Vale au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. (Jurnal)