accident_arges
Vineri 4 septembrie, ora 9.10, pe Drumul Naţional 5, la km 42+615, în afara localităţii Daia din judeţul Giurgiu, Y. S., un cetăţean turc de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism de teren înmatriculat în Republica Moldova, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul volanului părăsind partea carosabilă,  intrând în şanţul ce mărgineşte D.N. 5, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod şi s-a răsturnat pe câmp.

             Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului, rănirea gravă a pasagerului din partea dreaptă faţă, Y. M., un cetăţean turc de 67 de ani şi avarierea autoturismului în proporţie de 90%.

            Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Dr. Bagdasar Arsenie din municipiul Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii.

            Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ şi i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

            Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.