În seara de 14 februarie, ora 20:45, pompierii giurgiuveni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe DJ 401 A, în zona comunei Floresti-Stoenești. Au fost implicate două autoturisme, găsite răsturnate în afara părții carosabile și puternic avariate, cum se poate vedea în imagini.
Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost găsit încarcerat într-unul din autoturisme, fiind nevoie de accesoriile specifice pentru a putea fi extras. Acesta se afla în stop cardio-respirator și se efectuau manevre de resuscitare.
Alți doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 35 de ani, conștienți, au fost transportați de paramedicii SMURD la un spital din Capitală.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.
Pompierii au acționat pentru sablarea părții carosabile după finalizarea activităților specifice de cercetare efectuate de către Poliție.
La rândul ei, Poliția orasului Bolintin Vale a fost sesizată despre producerea acestui eveniment rutier.
În urma evenimentului  a rezultat vătămarea corporală a celor 3 bărbați de 18, 23 și 35 de ani din comuna Florești Stoenești. Două dintre victimele accidentului au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Tânărului de 18 ani, deși i s-au efectuat mai multe manevre de resuscitare, a decedat, din păcate, medicii de la Unitatea de Terapie Mobilă declarând decesul acestuia. De precizat că acesta avusese permisul auto suspendat doar cu o lună în urmă…
(Jurnal)