Accident auto, soldat cu două victime, vineri dimineață, în orașul Bolintin!

0
693

Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs,  vineri,  dimineață (21 aprilie), în orașul Bolintin Vale.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii.

La accident s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Unul dintre conducătorii auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi scos în siguranță. Bărbatul, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. Celălalt șofer a ajuns  la rândul său, ,la spital, cu o ambulanță a SAJ.

Pompierii sosiți la locul accidentului , au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, cazul rămânând în atenția Poliției, pentru continuarea cercetărilor.

Pentru a preveni astfel de evenimente, cadrele ISU recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan  și să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Informații referitoare la modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

(Jurnal)

Sursa: ISU Giurgiu